online marketing medewerker
Wat is een marketingmedewerker? Vacatures.nl.
In sommige organisaties heeft de marketingmedewerker ook taken op aangrenzende vakgebieden als communicatie en sales. Om die reden worden ook de functietitels medewerker marketing en communicatie en medewerker marketing en sales wel gebruikt. Wat doet een marketingmedewerker? In algemene zin verrichten marketingmedewerkers alle taken die komen kijken bij het in de markt zetten van een merk, product, dienstverlening of organisatie. Specifieke taken die zij hierbij kunnen hebben, zijn bijvoorbeeld.: Mede opstellen en in de praktijk brengen van het marketingplan. Voorbereiden, uitvoeren en coördineren van alle marketingactiviteiten bijvoorbeeld in de vorm van reclamecampagnes of beurzen. Opzetten en uitvoeren van klant en marktonderzoeken. Onderhouden van contacten met relevante externe partijen bijvoorbeeld klanten, leveranciers, pers, concurrenten. Benaderen van potentiële klanten, bijvoorbeeld door middel van mailings of telefonisch contact. Adviseren van uitvoerend en leidinggevend personeel op het gebied van marketing en de inzet van de juiste marketingmix. Opstellen en presenteren van bijvoorbeeld offertes of nieuwe projecten. Creëren van draagvlak intern en extern voor nieuwe marketingcampagnes. Bedenken, opzetten en uitvoeren van online marketing en advertentiecampagnes, bijvoorbeeld via Google Adwords of social media als Facebook, Twitter en Instagram.
Bijbaan: Online marketing medewerker in Groningen.
Ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox. Bijbaan: Online marketing medewerker. Aangeboden in groningen door: 123Wonen Volg dit bedrijf in Groningen. 354x bekeken Online sinds 8 April. Vacature is verlopen. Deze vacature is verlopen. Terug naar vorige pagina. Vacature is verlopen.
Junior Online Marketing Medewerker StartersVacatures.nl.
Junior Online Marketing Medewerker. Terug naar overzicht. Junior Online Marketing Medewerker. Richtingen: Online Marketing. Niveau: HBO WO. Junior Online Marketing medewerker. Als junior online marketing medewerker maak je deel uit van het marketing team. Je bent een belangrijk onderdeel van de afdeling.
Vind een job VDAB.
Contact Help Werken bij VDAB Over VDAB Cijfers Blogs Pers MagEzine. Mijn Loopbaan Log in op Mijn Loopbaan. Vacatures en sollicitaties. Mijn loopbaan Profiel gewenste jobs Opdrachten Berichten Cv's' Online leren Documenten Help. Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriëntatie.
Junior Marketing Medewerker m/v/x FOD ECONOMIE, KMO, MIDDENSTAND EN ENERGIE Selor, selectiebureau van de overheid.
hoe bereik je ons. We hebben momenteel 96 vacatures. Junior Marketing Medewerker m/v/x. FOD ECONOMIE, KMO, MIDDENSTAND EN ENERGIE. Master universitair of hoger onderwijs van het lange type. Gelijke kansen en diversiteit. Je bent geïnteresseerd in digitale marketing en hebt een passie voor sociale media?
Junior Online Marketing Medewerker 16 uur per week Events.nl.
In onze drie themadorpen het Joodse dorp, het Arabische dorp en de Romeinse straat kun je op een leerzame en leuke manier culturen en religie beleven. Als online marketing medewerker ben je werkzaam op de marketingafdeling, welke verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van arrangementen, kaartverkoop voor zowel groepen als individuele bezoekers.
Online Marketing Medewerker YoungProfessionalVacatures.nl.
Mobile search trigger Mobile search close. Bekijk alle carriere mogelijkheden. Young Professional Vacatures. Terug naar overzicht. Young Professional Vacatures. Online Marketing Medewerker. Online Marketing Medewerker. Marketing / Product Management, Online Marketing. deadline aanmelden: Doorlopend. Voeg toe als favoriet. deadline aanmelden: Doorlopend.
Vacature Marketing medewerker Hoorboetiek.
Ter versterking van ons team zijn wij voor ons kantoor in Leuven per direct op zoek naar een enthousiaste.: Als marketing medewerker ben je verantwoordelijk voor het initiëren, plannen, implementeren en evalueren van de marketingactiviteiten voor onze hoorwinkels. Je werkt nauw samen met het sales team, de medewerkers uit de vestigingen en het media, pr en reclamebureau. Je houdt je bezig met een breed scala aan interne en externe marketingactiviteiten en middelen, zoals evenementen, open dagen, mailings, brochures, clustermeetings, lokale acties, nieuwsbrieven en online activiteiten.
Online Marketing in de Logistiek en Transport Jelba.
Online Marketing in de Logistiek en Transport. Online marketing in de logistiek en transport sector loopt, net als in de bouwsector, vaak achter. Iets meer dan de helft van de Belgische transportbedrijven heeft een marketingafdeling en veel logistieke bedrijven hebben gemiddeld 1 fulltime marketing medewerker.
Online marketing medewerker Vacatures XL shop group BV.
Als online marketing medewerker ga je aan de slag met de online marketing onze 70 internationale webshops voor de XL Shop Group. Daarnaast ben je actief voor het online marketing bureau Shoptimalisatie. Je werkt samen in een team content specialisten, programmeurs en een ervaren online marketeer.
Gezocht: Digital Marketing Hero Spring Customer Engagement.
Digital Marketing Hero. Be the hero in SEO, SEA, CMS SMO. Cape niet verplicht! Word een Digital Marketing Hero Zoek een Digital Marketing Hero. Digital Marketing Hero. Onze heroes dragen geen cape sorry, maar ze toveren wel je businessplan om in een online journey om u tegen te zeggen.
Vind een job VDAB.
Contact Help Werken bij VDAB Over VDAB Cijfers Blogs Pers MagEzine. Mijn Loopbaan Log in op Mijn Loopbaan. Vacatures en sollicitaties. Mijn loopbaan Profiel gewenste jobs Opdrachten Berichten Cv's' Online leren Documenten Help. Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriëntatie.

Contacteer ons

Zoeken naar online marketing medewerker