Facts
De opvallendste bezoekers van FACTS Gent Het Nieuwsblad.
In Flanders Expo Gent vond zaterdag de eerste dag van FACTS plaats, hét event voor al wie fan is van fantasy en sciencefiction. Dit weekend viert de populaire beurs haar vijfentwintigste verjaardag en daar kwamen heel wat opvallende bezoekers op af.
F.A.C.T.S: de eerste dag in beeld Showbizz HLN.
Gedurende het hele weekend worden er meer dan 30.000 FACTS-fans verwacht in Flanders Expo. Morgen, zondag 8 april, openen de deuren van FACTS opnieuw om 10u. Alle info en tickets via www.facts.be. Philippe Wuyts Photography FACTS. Philippe Wuyts Photography FACTS.
FACTS Wikipedia.
1 2 De naam is een acroniem voor Fantasy, Animation, Comics, Toys, Space. In 1993 en 1998 waren er twee edities, zodat die van 2012 de 22e was. De afgelopen jaren is FACTS gegroeid tot een beurs waar fans hun favoriete acteurs en artiesten ontmoeten.
Ruim 30.000 bezoekers voor 30e editie FACTS VRT NWS. VRT NWS. Play knop. VRT NWS.
De actrice kondigde in januari immers niet alleen aan dat ze niet meer te zien zal zijn in The" X-files, maar ook dat Gent een van de laatste conventies is die ze zal aandoen. De najaarsconventie van FACTS zal plaats vinden op 29 en 30 september, opnieuw in Flanders Expo in Gent.
FACTS.
Ook in 2018 zal FACTS Your Belgian Comic Con zijn, de herberg van alles rond Fantasy, Animatie, Comics, Toys, Sci-Fi, Games en Cosplay. Met 30 succesvolle edities achter de rug, sinds 1993, zijn we nu nog meer gemotiveerd om van de 31e editie op zaterdag 29 en zondag 30 september 2018 een waar fandomfestijn te maken, in Flanders Expo, Gent.
Guests Facts.
Your favourite actors will be ready for you on September 29-30, 2018, for photoshoots, signing sessions and QAs. All guest have been officially invited and are subject to work commitments and good health. Their presence at FACTS can thus, sadly enough, be cancelled at any moment.

Contacteer ons

Resultaten voor Facts